Laboratoriemedicin

Inom laboratoriemedicin utför vi analyser inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi/cytologi samt transfusionsmedicin. Vi gör kraftiga satsningar på informationsteknologi och logistik samt utveckling av nya metoder. Våra laboratorier finns i Stockholm på Anderstorpsvägen i Solna och på S:t Görans sjukhus, i Sörmland vid sjukhusen i Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm, i Västra Götaland vid sjukhusen i Lidköping, Falköping, Skövde och på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg samt i Norrbotten på Sunderby sjukhus. Vi bedriver även 16 primärvårdslaboratorier som är belägna runt om i Stockholmsområdet.

Laboratoriemedicinska analyser har en avgörande betydelse vid diagnostik, uppföljning och behandling av patienter och våra enheter fungerar som en integrerad länk i vårdkedjan. Uppdragsgivare är både öppen och sluten vård inom såväl offentlig som privat sektor.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi söker ofta efter Biomedicinskaanalytiker, Cytodiagnostiker och specialistläkare. Skicka in en CV samt ett personligt brev, genom ”ansöknings” länken till höger, där du presenterar dig själv och vad du är intresserad av att jobba med hos oss. Då vi är en geografiskt utspridd organisation är det bra om du också anger vilka orter i Sverige som är av intresse.

Du kan också läsa mer om oss på Unilabs.se