Radiologi

Slider-bild Slider-bild Slider-bild Slider-bild Slider-bild

Inom radiologi genomför vi undersökningar med alla metoder som räknas till bild- och funktionsdiagnostik. Vi arbetar med modern utrustning med nya tekniska lösningar och investerar i hög humankompetens och kan därför erbjuda hög kvalitet, korta väntetider och konkurrenskraftiga priser. Alla våra enheter utnyttjar de nya tekniker som tillkommit under senare år såsom magnetisk resonanstomografi (MR), datortomografi (CT) och ultraljud.

Våra röntgenavdelningar finns vid Globen och på Bromma Sjukhus i Stockholmsområdet, Almedal Röntgen, Haga Röntgen och Hisingen Röntgen i Göteborg, samt i Uddevalla, Skövde och Malmö. Sedan april 2009 bedriver vi mammografi i Skåne på uppdrag av Region Skåne och sedan december 2011 all mammografi i Västra Götaland förutom Askim och Mölndal. Mammografi bedrivs även i Blekinge.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi söker ofta Specialistläkare inom radiologi och röntgensjuksköterskor. Skicka in en CV samt ett personligt brev, genom ”ansöknings” länken till höger, där du presenterar dig själv och vad du är intresserad av att jobba med hos oss. Då vi är en geografiskt utspridd organisation är det bra om du också anger vilka orter i Sverige som är av intresse.

Du kan också läsa mer om oss på unilabs.se